de toneelcentrale
toneeluitgeverij
logo2.jpg

ATTENTIE: IVM MAATREGELEN CORONAVIRUS GEWIJZIGDE/BEPERKTE OPENINGSTIJDEN (zie onder) EXCUSES VOOR HET ONGEMAK!

GEBRUIK ONZE WEBFORMULIEREN VOOR ZICHTZENDINGEN EN BESTELLINGEN  OF NEEM CONTACT MET ONS OP: MAIL OF SPREEK ONZE VOICEMAIL (0182-512726) IN.

Wij zijn een gerenommeerde, toonaangevende en moderne toneeluitgeverij, gespecialiseerd in korte (één-akters) en avondvullende:

- Komedies/Blijspelen/Kluchten
- Toneelspelen
en
- Musicals van Hollandse bodem.

Bekijk onze 
facebookpagina voor het allerlaatste nieuws of bezoek onze gloednieuwe youtubepagina! 

GEOPEND: In verband met de maatregelen ter bestrijding van het CORONAVIRUS moeten wij TOT ONS ZOMERRECES helaas variabele werktijden hanteren, die afwijken van de gebruikelijke werkdagen van 10:00 tot en met 16:30. Wij zullen telefonisch NIET direct bereikbaar zijn, maar controleren wél dagelijks onze mail en voicemail. Laat dus gerust een bericht achter, gebruik onze website voor zichtzendingen en bestellingen of stuur ons een mail. We zullen u ondanks alles toch proberen zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wij hopen op uw begrip!

VAKANTIE: vanwege de corona-crisis duurt ons zomerreces van donderdag 16 juli t/m vrijdag 31 augustus (wél zijn wij gedurende ons zomerreces bereikbaar via mail voor urgente zaken en zullen wij spoedbestellingen z.s.m. proberen af te handelen)

 

 ZOEK IN ONZE ONLINE CATALOGUS EN STEL UW ZICHTZENDING SAMEN