de toneelcentrale
toneeluitgeverij
logo2.jpg

DIRECT CONTACT OF GRATIS REPERTOIRE ADVIES? MAIL ONS OF BEL (0182-512726) ONS MET UW WENSEN!

LET OP: DOOR EEN TECHNISCHE STORING FUNCTIONEERT ONS ZICHTFORMULIER NIET, GELIEVE UW ZICHTZENDING DIRECT AAN ONS TE MAILEN OF BEL ONS (0182-512726). EXCUSES VOOR HET ONGEMAK! 

Heeft u de titel gevonden die u zocht? Voeg deze dan toe als zichtzending. 
Als uw zending compleet is gaat u naar 'mijn zichtzending' om de verzending er van af te ronden.Afblijven!
Grijseels, Alwin

Catalogus nummer: 8175
Aantal dames: 3
Aantal heren: 3
Genre: kluchten
avondvullend

Max vindt een zwarte aktekoffer op de hoek van de straat. Waar die vandaan komt is een raadsel. Max besluit op onderzoek te gaan en roept daarbij de hulp in van zijn trouwe en beste vriend Joris. Echter zodra Max even uit het zicht verdwijnt, komen er wel zeer vreemde figuren binnenwandelen. 

Henkie wil inbreken, maar wordt aangezien voor de makelaar die langs zou komen. Niet veel later staat Angelique voor de deur. Zij geeft zich uit voor het nieuwe buurmeisje, met een wel heel complexe aandoening. Zij lijdt aan amnesie en vergeet daardoor geregeld waar ze mee bezig is.

Verder is er de stoere zus van Max, ook benieuwd naar de inhoud van de koffer. Ze probeert met vermommingen Joris en Max tot waanzin te drijven. En dan, tot overmaat van ramp, komt moeder Hilde in lichtelijk beschonken toestand thuis na een middagje borrelen met haar vriendin. Stuk voor stuk worden ze betoverd door het koffertje en willen ze maar één ding weten: wat zit er in! En dan, als sneeuw voor de zon...verdwijnt de koffer. 

NAAR MIJN ZICHTZENDING