de toneelcentrale
toneeluitgeverij
logo2.jpg

DIRECT CONTACT OF GRATIS REPERTOIRE ADVIES? MAIL ONS OF BEL (0182-512726) ONS MET UW WENSEN!

LET OP: DOOR EEN TECHNISCHE STORING FUNCTIONEERT ONS ZICHTFORMULIER NIET, GELIEVE UW ZICHTZENDING DIRECT AAN ONS TE MAILEN OF BEL ONS (0182-512726). EXCUSES VOOR HET ONGEMAK! 

Heeft u de titel gevonden die u zocht? Voeg deze dan toe als zichtzending. 
Als uw zending compleet is gaat u naar 'mijn zichtzending' om de verzending er van af te ronden.Een vermakelijke minnebrand uit het rijk van Cupido
Rob Bognar

Catalogus nummer: 7124
Aantal dames: 2
Genre: blijspelen / komedies
30 tot 60 minuten

plm. 45 min.

Het stuk is mede en zeer vrij ontleend aan een erotische tekst uit 1693 van Abt Alosia, vertaald door Leonard de Vries en door hem gepubliceerd in de bloemlezing Eros’ Lusthof in 1965 uitgegeven Bij Meulenhoff Amsterdam.


Een jonge vrouw komt op bezoek bij haar tante. Zij kondigt haar komende huwelijk aan. Tante is verrukt en al snel verhalen de twee vrouwen elkaar over hun frivole ervaringen met en hun ontrouw aan de andere sekse. Ze doen dit met weinig verhullend, zeer tot de verbeelding sprekend, verfijnd en spiritueel, soms zelfs deinend en eruptief taalgebruik. Maar niets is zoals het lijkt. Spelen zij een spel met elkaar en waarom? Zijn zij wel familie of willen ze enkel elkaar de zinnen prikkelen voor een nachtelijke, zinderend treffen? Kortom een eenakter als ode aan de lichamelijk liefde.

NAAR MIJN ZICHTZENDING