de toneelcentrale
toneeluitgeverij
logo2.jpgU heeft nog geen titels geselecteerd!

Uw aanvragen voor een zichtzending kunt u op een aantal manieren regelen:
via het bestelformulier (voorkeur), mail, telefoon of post.

De uitleentermijn is 8 weken. Wilt u echter langer over de boekjes beschikken, laat het ons dan even weten; de uitleentermijn wordt dan in overleg met u verlengd.

Per keer kunt u tot maximaal 12 tekstboekjes aanvragen. Zichtboekjes zijn voor ons werkmateriaal en wij verzoeken u dan ook de zending tijdig te retourneren.

De zichtkosten (afhankelijk van gewicht en formaat 10,95, 13,95 of 17,95) omvatten niet alleen de verzendkosten en administratiekosten, maar ook de portokosten om een uitgeleend tekstboek gratis na te sturen of de zichtzending aan ons te retourneren. Daartoe is bijgesloten een voorgeadresserde kaart aan ons gratis antwoordnummer. Voor uw gemak!
 
Kunt u geen keus maken, aarzel dan niet en vraag gerust een nieuwe zichtzending aan. Verder hoeft u nog niet direct de zichtkosten, vermeldt op de zichtbon, aan ons te voldoen. Indien u bestelt, vermelden we de zichtkosten op de eindfactuur, anders sturen wij u nog een factuur voor de zichtkosten zonder direct bijkomende kosten.

Niet terug ontvangen boekjes worden u in rekening gebracht.

Wilt u de samenstelling van een zichtzending aan ons overlaten, dan doen wij dat graag voor u. Verstrek ons dan relevante gegevens zoals: genre, tijdsduur en bezetting via mail of telefoon, opdat wij een gratis zichtadvies kunnen opstellen.
 
N.B.: Omdat onze site verouderd is (mea culpa), ontvangt u GEEN ontvangstbevestiging, maar uw bestelling komt WEL bij ons aan. Mocht u nog vragen hebbenMAIL of bel (0182-512726) ons gerust. Ondertussen werken wij achter de schermen hard aan een nieuwe website.  

 

  ZOEKEN IN DE CATALOGUS