de toneelcentrale
toneeluitgeverij
logo2.jpg

Bravo!!
Heyden, Haye, van der

Catalogus nummer: 8023
Aantal dames: 3
Aantal heren: 2
Genre: blijspelen / komedies
avondvullend

Gerard heeft een huisje in Frankrijk gekocht. Online… Zonder het eerst te bekijken. Wanneer hij daar samen met Sinan aan komt, blijkt het een enorme bouwval te zijn. Dus toch! En Maud had ‘m nog zo gewaarschuwd! O jee!

De mannen gaan meteen aan de slag. Afgeleid door de aanwezigheid van prachtige buurvrouw Isabelle - met wie ze nauwelijks kunnen communiceren omdat ze alleen maar Frans spreekt -  en geholpen door actrice Kiki Classen van Zeg ‘ns AAA, die al enige tijd op het Franse platteland woont en landgenoten helpt die daar een huisje kopen. Ondertussen zit Maud thuis in Nederland en hebben ze via Skype contact met haar.

Zal Gerard de bouwval op tijd weten op te knappen? Zelf denkt hij van wel. Sterker nog: hij heeft plannen er een restaurant beginnen!  Chez Gerard! Voor de feestelijk opening wordt een aantal mensen uit het publiek uitgenodigd!!


Een toneelstuk naar de populaire TV-serie 'Kinderen geen bezwaar'. Met interessante personages en puntige dialogen is deze absurde komedie helemaal van deze tijd!NAAR MIJN ZICHTZENDING>